Košarka / KSB i MLBB liga: PREKINUTA UTAKMICA PIONIRA REGISTROVANA SLUŽBENIM REZULTATOM

14/12/2013

u SPORT

PREKINUTA UTAKMICA PIONIRA REGISTROVANA SLUŽBENIM REZULTATOM
Opovo, 13. decembar 2013
Utakmica prvog kola II KSB lige pionira između Zvezdare Crony Opovo i Radivoja Koraća registrovana je službenim rezultatom 20:0 u korist Zvezdare Crony Opovo. Podsetimo, utakmica je prekinuta kada je gostujući navijač, inače otac jednog od igrača Radivoja Koraća, fizički nasrnuo na delegata, dok je njegov sin fizički napao sudije.
Osim službenog rezultata, ekipa Radivoj Korać ne dobija bod u plasmanu, a klub se kažnjava sa četiri utakmice bez prisustva publike i novčanom kaznom od 16.000 dinara. Igrač Nikodinović A. (KK Radivoj Korać) je zbog nesportskog ponašanja kažnjen sa 2 kola zabrane nastupa i 4.000 dinara, dok je Zvezdara Crony zbog slabe organizacije utakmice kažnjena sa 2.000 dinara.
U 10. kolu KSB kvalifikacija mlađi pioniri gostuju ekipi Sava, a susret se igra u subotu 14. decembra sa početkom u 13:50h (Beograd, Balon KK Sava, Ljutice Bogdana 46). Utakmicu 11. kola seniori Opova 99 igraju sa ekipom Micovani u nedelju 15. decembra u 22.00h.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda SEFKERIN, 29. mart 2024 – Sefkerinac Ozren Jovičin nastupio je za fudbalsku reprezentaciju Beograda koja je odigrala utakmicu sa Slovenijom u okviru amaterskih reprezentacija. Utakmica je odigrana na terenu...

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

najnovije

najčitanije