Opštinska liga 7. kolo: Efikasni Tempo, petarda u Sefkerinu

17/10/2021

u SPORT

Efikasni Tempo, petarda u Sefkerinu

SEFKERIN, 17. oktobar 2021 – Iskalili su Sefkerinci sav bes iz prošlog kola i događaja u Banatskom Brestovcu u utakmici sa Borcem iz Pločice.

TEMPO (Sefkerin) – BORAC (Pločica) 5:0 (1:0); Treba napomenuti da je u ovu utakmicu Tempo ušao vidno oslabljen. Što zbog povreda, što zbog crvenih kartona iz prošlih kola. Danas nisu mogli da igraju Mladenović, Radomirović, Avramović, Simeon, Rovčanin i Lazović. Pa i bez njih Tempo je zabeležio ubedljivu pobedu.

Dugo je odolevala odbrana gostiju. Nikako nisu uspevali igrači Tempa da dođu do svoje prepoznatljive pas igre. No ipak jednu dubinsku loptu u prazan prostor prihvata Dimitrov i plasira je u mrezu, igrao se 44. minut prvog poluvremena. Reklo bi se na vreme je postignut gol.

Početkom drugog poluvremena došlo je do dve izmene u tempu kada su u igru ušli Živkov i Gošić, i pokrenuli mašinu. U 55. minutu na dodavanje Gošića, Nikola Zina izlazi sam ispred golmana i snažnim udarcem „zakucava“ loptu u mrežu Borca. Samo par minuta kasnije Živkov dolazi do jedne lopte na nekih 25 metara i odličnim šutem matira golmana gostiju Darka Starovla. U 67. minutu najbolji strelac Tempa u ovoj polusezoni Dimitrov postiže i drugi pogodak na današnjoj utakmici i povećava rezultat na 4:0. Tačku na ovu utakmicuu u 70. minutu postavio je rezervista Todorovski, koji je nekoliko minuta pre toga ušao u igru.

Treba napomenuti da je za Tempo zaigrao u svojoj 43. godini Dragan Đoševski predvodivši ove mlade momke do pobede.

Nakon ove pobede Tempo je na trećem mestu i zaostaje jedan bod za vodećim ekipama Budućnosti i Voje Gačića. Sefkerinci su kažnjeni oduzimanjem boda zato što su napustili utakmicu pre kraja u Banatskom Brestovcu.

TEMPO: Šiđanin, Jovanov, Stojić (Đoševski 83’), Stanisavljević, Arsić, Janković, Dačić (Živkov 46’), Živković (Gošić 46’), Dimitrov (Erdeljan 83’), Marković, Zina (Todorovski 60’).

REZULTATI 7. kola: Budućnost – Voja Gačić 2:2; Tempo – Borac 5:0; Jedinstvo – Kolonija 2:1

TABELA: 1. Budućnost (13); 2. Voja Gačić (13); 3. Tempo (12); 4. Kolonija (9); 5. Jedinstvo (7); 6. Borac (6)

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Petarda u Opovu na startu Opštinske lige OPOVO, 24. mart 2024 – Ubedljivom pobedom Opovčani su otvorili prolećni deo sezone Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo. OMLADINAC 1927 (Opovo) – BORAC (Pločica) 5:0 (3:0); Dobro su Opovčani startovali na početku...

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu OPOVO, 24. mart 2024 – U velikoj sali Klulturnog centra Opovo,  Atletski klub "Spartak" je održao godišnju Skupštinu kluba. Iznet je izveštaj o radu, finasijski izveštaj i takmičarski izveštaj za 2023. godinu, kao i plan...

najnovije

najčitanije