Predstavnici Opštine Opovo u Lasti: Tema sastanka red vožnje (video)

13/10/2021

Tema sastanka red vožnje

OPOVO / BEOGRAD, 13. oktobar 2021 – U direkciji SP Lasta održan je sastanak između rukovodstva ovog autoprevoznika i predstavnika lokalne samouprave na kojem su učestvovali predsednik Opštine Opovo Miloš Markov i rukovodilac Odeljenja za privredu i finansije Opštinske uprave Opovo Slavko Mančev.

Tema sastanka je su bili novi polasci u redu vožnje.

„Jutros smo imali sastanak u direkciji Laste sa predstavnicima za saobraćaj vezano za poslaske sa teritorije Opštine Opovo iz Beograda, posebno za one polaske koji su nam bili problematični, odnosno, koji su bili u ranijem periodu, a nakon toga su ukinuti. Konkretno, govorim o polasku u 12:15, koji je bio prebačen u 13:15.

U pitanju su polasci koji su od izuzetnog značaja za naše građane, s obzirom da veliki broj i studenata, i đaka, i radnika gravitira tim linijama, tako da smo mi posle dužeg vremenskog perioda zakazivanja sastanka sa Lastom napokon dobili termin i organizovali sastanak. Ono što mogu da izvestima naše sugrađane jeste da se vraća polazak u 12:15h, koji je ukinut, a pritom ostaje polazak u 13:15. To smo jutros postigli na sastanku i smatram da je to izuzetno bitno, iziskivaće neko uvećanje subvencija koje već lokalna samouprava finansira Lasti ali u manjem obimu tako da mi to možemo finansijski da iznesemo, a sa druge strane dobijamo i polazak u 13:15 koji ostaje, a polazak u 12:15 se vraća već od ponedeljka što će veoma značiti putnicima.


Radio televizija Srbije: U emisiji „Ovo je Srbija“ o vodi u Opovu


Želimo da pokažemo da mislimo o putnicima, o svim ljudima sa teritorije Opštine Opovo, kako onima koji žive i rade na teritoriji Opštine Opovo, tako i o onima koji zbog posla moraju da putuju ka Beogradu i ulažemo maksimalan napor da im olakšamo put do Beograda i nazad“ izjavio je nakon sastanka Markov.

Na sastanku je bilo reči i o polasku lokala iz Opova u 10:00 časova, i to je problematika koja će se rešavati u narednom periodu, a zavisiće od podatka da li je ovaj polazak bio registrovan.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije