Humanitarna akcija se nastavlja: Potrebna sredstva za nastavak Sretenove terapije

07/10/2021

otrebna sredstva za nastavak Sretenove terapije

Opovo, 7. Oktobar 2021
Humanitarna fondacija “BUDI HUMAN” nastavlja prikupljanje sredstava za Miševski Sretena iz Sefkerina. Nakon primljene osme terapije i urađene kontrolne magnetne rezonance koja je pokazala da je tumor u regresiji, preporuka lekara je da se započne naredni ciklus terapije. Sreten se oseća mnogo bolje, lakše funkcioniše i ne želi da se preda. Da bi ustrajao u svojoj borbi, potrebna mu je naša pomoć.

Za nastavak  biološke terapije u narednom ciklusu i za kupovinu neophodnog leka potrebna su sredstva u približnom iznosu od 1.200.000 dinara. Sreten prima terapiju na svakih četrnaest dana, a troškovi jedne doze u okviru terapije iznose oko 300.000 dinara.

Informacije o toku lečenja i potrebnom iznosu sredstava za terapije, kao i instrukcije za uplatu sredstava na račun objavljene su na sajtu humanitarne fondacije “Budi human”.

Porodica Miševski zahvaljuje svima na nesebičnoj pomoći koju su pružili u prethodnom periodu, jer su omogućili Sretenu dalje lečenje i istovremeno ga svojom humanošću ohrabrili da nastavi borbu.

Pomozimo Sretenu da nastavi lečenje i pobedi opaku bolest!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 1092 i pošaljimo SMS na 3030

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001216393-10

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

najnovije

najčitanije