Humanitarna akcija se nastavlja: Potrebna sredstva za nastavak Sretenove terapije

07/10/2021

otrebna sredstva za nastavak Sretenove terapije

Opovo, 7. Oktobar 2021
Humanitarna fondacija “BUDI HUMAN” nastavlja prikupljanje sredstava za Miševski Sretena iz Sefkerina. Nakon primljene osme terapije i urađene kontrolne magnetne rezonance koja je pokazala da je tumor u regresiji, preporuka lekara je da se započne naredni ciklus terapije. Sreten se oseća mnogo bolje, lakše funkcioniše i ne želi da se preda. Da bi ustrajao u svojoj borbi, potrebna mu je naša pomoć.

Za nastavak  biološke terapije u narednom ciklusu i za kupovinu neophodnog leka potrebna su sredstva u približnom iznosu od 1.200.000 dinara. Sreten prima terapiju na svakih četrnaest dana, a troškovi jedne doze u okviru terapije iznose oko 300.000 dinara.

Informacije o toku lečenja i potrebnom iznosu sredstava za terapije, kao i instrukcije za uplatu sredstava na račun objavljene su na sajtu humanitarne fondacije “Budi human”.

Porodica Miševski zahvaljuje svima na nesebičnoj pomoći koju su pružili u prethodnom periodu, jer su omogućili Sretenu dalje lečenje i istovremeno ga svojom humanošću ohrabrili da nastavi borbu.

Pomozimo Sretenu da nastavi lečenje i pobedi opaku bolest!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 1092 i pošaljimo SMS na 3030

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001216393-10

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije