Saobraćaj: Gužve zbog radova na Pančevačkom mostu

11/09/2021

Gužve zbog radova na Pančevačkom mostu

OPOVO, 10. septembar 2021 – Saobraćajne gužve koje se od kraja avgusta pojavljuju na Pančevačkom mostu posledica su redovnog održavanja koje će se izvoditi do početka zimske sezone, 1. novembra. Ovo je naveo Igor Stefanović iz “Puteva Srbije”.

On je pojasnio da je prošle nedelje zamenjen kolovoz od Bogoslovije do samog mosta preko Dunava u desnoj traci, prema Pančevu. Takođe, naveo je da je u drugoj traci iz smera Pančeva ka Beogradu, obavljena zamena velikih čeličnih dilatacija (spojeva dva dela konstrukcija mosta koje prenose pomeranja s jedne na drugu) u dnevnim uslovima, pa je to takođe stvaralo gužve.

„Radimo zamenu manjih dilatacija noću od 20 sati do šest časova ujutro, i to planiramo da nastavimo dok ne zamenimo sve oštećene dilatacije. U planu je i zamena ploča na pešačkim stazama, takođe u okviru redovnog održavanja. Imamo detaljan pregled čelične konstrukcije mosta, dela koji je u nadležnosti “Puteva Srbije”, i prema tom izveštaju radićemo deo po deo do 1. novembra“, poručio je Stefanović.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije