Priroda za budućnost bez granica: Deca iz Opova u sportskom kampu ekološkog centra

07/09/2021

Deca iz Opova u sportskom kampu ekološkog centra

OPOVO, 7. Septembar 2021 – Crveni krst Vojvodine realizuje IPA projekat NAFUTURE HUSRB/1903/34/0034 finansiran sredstvima Evropske unije pod nazivom „Priroda za budućnost bez granica“ u partnerstvu sa mađarskim Crvenim krstom – organizacijom Crveni krst Čongrad .

U okviru projekta, u julu i septembru mesecu održana su dva sportska kampa u Ekološkom centru “Radulovački” u Sremskim Karlovcima, gde je učestvovalo četvoro dece iz Opova. Pored njih su učešće u kampu uzeli i njihovi vršnjaci iz drugih vojvođanskih gradova i opština i iz mađarskog grada Čongrad.

U toku kampa deca su imala priliku da se bave sportovima kao što su odbojka, fudbal, košarka, atletika i kapuera. Takođe su učestvovala u različitim takmičenjima i aktivnostima namenjenim izgradnji timskog duha. Pored obilaska znamenitosti Sremskih Karlovaca, deca su obišla i izletište Stražilovo na Fruškoj gori.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije