Sefkerin: Izgradnja behaton staza oko fontane i u parku (video)

06/09/2021

Izgradnja behaton staza oko fontane i u parku

SEFKERIN, 6. septembar 2021 – Ovogodišnji projekat izgradnje behaton staza u Opštini opovo, finalizira se u Sefkerinu gde se rade staze oko fontane i u parku.

Radove su obišli predsednik opštine Miloš Markov, pokrajinski poslanik Predrag Ginculj i predsednik Saveta mesne zajednice Sefkerin Steva Stankov.

Predsednik opštine ističe značaj novih behaton staza u estetskom i funkcionalnom smislu i najavljuje nastavak projekta naredne godine.

„U užem centru, u parku oko spomenika postavljamo nove staze i na taj način završavamo za ovu godinu na nivou opštine uređenjue staza. Ove staze postavljamo iz dva razloga, prvi je estetski razlog, što je i primereno centrima naših naseljenih mesta, a drugi razlog je sama funkcionalnost staza jer su ove staze i šire i prilagođenije za naše građane, posebno u narednom periodu kada očekujemo sneg i kišu. Imamo dva pozitivna aspekta, a svakako ćemo nastaviti i iduće godine sa ovim projektom i sve dok parkove naših naseljenih mesta ne budemo potpuno uredili“, izjavio je Markov.

Pored benaton staza, u Sefkerinu se trenutno realizuje još nekoliko infrastrukturnih projekata.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije