Dan Barande: Položeni venci na spomenike Olgi Petrov i Toši Aćimoviću

30/08/2021

Položeni venci na spomenike Olgi Petrov i Toši Aćimoviću

BARANDA, 30. avgust 2021 – Povodom praznika Dana Barande, predsednik Saveta mesne zajednice Baranda Momčilo Vujčin položio je vence na spomenike narodnom heroju Olgi Petrov i Toši Aćimoviću Mećavi.

Pored građana Barande na memorijalnom skupu prisustvovali su predstavnici lokalne samouprave, Skupštine opštine Opovo i Opštinskog veća Opštine Opovo, koji su minutom ćutanja odali počast borcima za slobodu u Drugom svetskom ratu.

PROČITAJTE JOŠ:


Pasuljijada u Sefkerinu: Pančevačke Vrane po četvrti put pripremili najbolji pasulj



Predsednik Saveta mesne zajednice Baranda Momčilo Vujčin je u govoru podsetio prisutne o događajima koji su prethodili pogibiji Olge Petrov i Toše Aćimovića, kao i o aktivnostima i infrastrukturnim projektima mesne zajednice i lokalne samouprave koji su realizovani tokom godine. Vujčin je u narednom periodu najavio završetak izgradnje kapele na groblju, kao i asfaltiranje četiri ulice u Barandi.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije