Humanitarna akcija: Sakupljeno dovoljno novca za drugu dozu leka

26/08/2021

Sakupljeno dovoljno novca za drugu dozu leka

Opovo, 26. avgust 2021
Akcija koja je započeta od strane humanitarne organizacije „Budi human“ u kojoj je inicirano prikupljanje novčanih sredstava za našeg sugrađanina Sretena Miševskog, u svojoj drugoj rundi uspešno je završena. Naime, od trenutka kada je vest objavljena i  na našem portalu, akciju su podržali  naši mnogobrojni sugrađani koji su direktnim uplatama i slanjem SMS poruka omogućili da se neophodna sredstva prikupe i da Sreten može da primi drugu terapiju.

Za  dve nedelje je potrebno da Sreten ode na još jednu terapiju, treću po redu i za mesec dana još na jednu, četvrtu i poslednju po preporuci lekara, tako da je neophodno  sakupiti još novca.
Porodica Miševski se zahvaljuje svima koji su pokazali svoju humanost i svojim učešćem u akciji pomogli. Takođe i mi u ime redakcije Glasa Opova zahvaljujemo svim humanim ljudima koji su uplatili novac za Sretenovo ozdravljenje.
Pozivamo sve naše čitaoce da i u narednom periodu uzmu učešče u akciji kako bismo Sretenu pomogli da pobedi opaku bolest sa kojom se suočava.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije