Uređenje Barande: Behaton plato i staze kod crkve (video)

31/07/2021

Behaton plato i staze kod crkve

BARANDA, 31. jul 2021 – U okviru projekta uređenja centralnih zona naseljenih mesta opštine Opovo, sprovode se radovi na postavljanju behaton ploča na platou ispred i staze oko crkve u Barandi.

Radove su obišli predsednik opštine Miloš Markov i njegov pomoćnik Nebojša Kovačević i opštinski većnik Milovan Knežević.

Sveštenik Nebojša Vujinov ističe podršku koju je Srpska pravoslavna opština Baranda dobila od strane lokalne samouprave na renoviranju objekta crkve, a sada i staze i platoa.

„Zahvaljujući predsedniku Markovu i njegovim saradnicima nastavljeno je i završeno sve ono što su obećali, postavljaju se behaton ploče oko i ispred hrama“, izjavio je

Predsednik opštine Miloš Markov najavljuje nastavak ovog projekta u Sefkerinu.

„Nastavili smo sa našim planom postavljanja behaton ploča po naseljenim mestima, kako smo i najavili, posle Opova i Sakula došla je na red i Baranda gde je kao prioritet izraženo da se postavi behaton plato ispred crkve, kao i okvir oko crkve. U pitanju je 110 kvadrata behaton ploča i to se trenutno uspešno realizuje i očekujemo da će za par dana biti završeno. Nakon toga nas očekuje Sefkerin da za ovu godinu završimo priču što se tiče uređenja staza i platoa po centrima naseljenih mesta“, poručio je Markov.

Pripremne, grube zemljane radove sproveli su radnici JP „Mladost“ Opovo, dok postavljanje behaton ploča izvodi firma Grass.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije