Mesna zajednica Baranda: Centralna zona za primer u opštini

28/07/2021

Centralna zona za primer u opštini

BARANDA, 28. jul 2021 – Predsednik opštine Miloš Markov, njegov pomoćnik Nebojša Kovačević i predstavnici Saveta mesne zajednice Baranda Moma Vujčin i Milovan Knežević obišli su infrastrukturne projekte koji su realizovani tokom aktuelne građevinske sezone.

To je pre svega, uređenje parkovske cvetne aleje i brendiranih obeležja u centralnoj zoni parka, zatim betonirane staze i platoi između škole, crkve i Trga Maršala Tita, renovirano dečije igralište, kao i aktuelne radove na izgradnji novog behaton platoa ispred srpske pravoslavne crkve.

„Centralna zona Barande je izuzetno uređena i to je dobro jer je Baranda jedan od naših najznačajnijih turističkih „bisera“, koji svake godine ima veliki broj posetilaca. Posebno me raduje činjenica da su zelene površine u besprekornom stanju, trotoari redovno očišćeni, i trudićemo se da ovakva praksa bude ustaljena“, izjavio je predsednik opštine Miloš Markov.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije