Skupština opštine Opovo: Dve tačke dnevnog reda na drugom letnjem zasedanju

23/07/2021

Dve tačke dnevnog reda na drugom letnjem zasedanju

OPOVO, 23. jul 2021 – Na 11. sednici, a drugom letnjem zasedanju Skupštine opštine Opovo na dnevnom redu su se našle dve tačke.

Usvojen je Predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o javnom zaduživanju Opštine Opovo gde se članu 2. menja i glasi „Uslovi zaduživanja podrazumevaju period otplate kredita do 10 godina i period mirovanja otplate kredita od 12 meseci (grejs period), uz najpovoljniju kamatu u skladu sa poslovnom politikom banke“.

Takođe, po pribavljanju prethodne saglasnosti nadležnog ministarstva, usvojen je i Predlog programa korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine opštine Opovo za 2021. godinu.  Programske aktivnosti za 2021. godinu su čišćenje i saniranje javnih površina, očuvanje i unapređenje zelenila na javnim površinama i organizovanje akcija, manifestacija, izrada publikacija i drugog edukativnog materijala. Za ove aktivnosti predviđeno je 2.100.000 dinara. 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije