Izbori za Savete mesnih zajednica: Liste kandidata SNS-a podržalo skoro 1.000 građana

15/07/2021

Liste kandidata SNS-a podržalo skoro 1.000 građana

Opovo, 15. jul 2021;

 Organizovanost i jasna definicija političkih ciljeva, kao i dobri rezltati rada, potvda su podrške građana kandidatima Srpske napredne stranke na predstojećim izborima za članove Saveta Mesnih zajednica u sva četiri naseljena mesta u opštini Opovo. Za nešto manje od 4 sata, sakupljeno je i overeno 938 potpisa naših sugrađana, ili 11,58% ukupnog biračkog tela naše opštine, što dovoljno govori o bezrezervnoj podršci građana politici Srpske napredne stranke i našem predsedniku Aleksandru Vučiću.

Srpska napredna stranka i na ove izbore izlazi spremna sa kandidatima koji imaju integritet i sposobnost da nastave započeto i urade još puno toga za svoje mesto i svoje sugrađane. U proteklih četiri godine rukovodili smo mesnim zajednicama i pokazali da Savet mesne zajednice nije samo „slovo na papiru“ i da može kvalitetno da radi za dobrobit mesta. Dokaz za to su brojni infrastrukturni radovi, pokretanje raznih inicijativa, organizovanje radnih i humanitarnih akcija, podrška – kako pojedincima, tako i udruženjima. Kroz mesne zajednice bili smo u proteklih četiri godine istinski servis građanima.

Mi smo danas predali kandidature za članove saveta u sve četiri mesne zajednice i za nas kampanja počinje već ovog momenta. Cilj naše kampanje jeste da obiđemo svaku kuću, svaku ulicu, svakog građanina, da razgovaramo, pa i da istrpimo kritike, ali pre svega da predstavimo šta smo to radili ove četiri godine, kao i  koji su nasi planovi za dalje unapredjenje sva četiri nasa naseljena mesta u narednom periodu. Mi se nećemo baviti opozicijom i zluradim komentarima pojedinaca, već hoćemo da predstavimo naše rezultate i realizovane projekte u prethodnom periodu, kao i planove za  naredne četiri godine, što će biti naš najači politički argument.

OO SNS Opovo

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije