Izbori za Savete mesnih zajednica: Liste kandidata SNS-a podržalo skoro 1.000 građana

July 15, 2021

Liste kandidata SNS-a podržalo skoro 1.000 građana

Opovo, 15. jul 2021;

 Organizovanost i jasna definicija političkih ciljeva, kao i dobri rezltati rada, potvda su podrške građana kandidatima Srpske napredne stranke na predstojećim izborima za članove Saveta Mesnih zajednica u sva četiri naseljena mesta u opštini Opovo. Za nešto manje od 4 sata, sakupljeno je i overeno 938 potpisa naših sugrađana, ili 11,58% ukupnog biračkog tela naše opštine, što dovoljno govori o bezrezervnoj podršci građana politici Srpske napredne stranke i našem predsedniku Aleksandru Vučiću.

Srpska napredna stranka i na ove izbore izlazi spremna sa kandidatima koji imaju integritet i sposobnost da nastave započeto i urade još puno toga za svoje mesto i svoje sugrađane. U proteklih četiri godine rukovodili smo mesnim zajednicama i pokazali da Savet mesne zajednice nije samo „slovo na papiru“ i da može kvalitetno da radi za dobrobit mesta. Dokaz za to su brojni infrastrukturni radovi, pokretanje raznih inicijativa, organizovanje radnih i humanitarnih akcija, podrška – kako pojedincima, tako i udruženjima. Kroz mesne zajednice bili smo u proteklih četiri godine istinski servis građanima.

Mi smo danas predali kandidature za članove saveta u sve četiri mesne zajednice i za nas kampanja počinje već ovog momenta. Cilj naše kampanje jeste da obiđemo svaku kuću, svaku ulicu, svakog građanina, da razgovaramo, pa i da istrpimo kritike, ali pre svega da predstavimo šta smo to radili ove četiri godine, kao i  koji su nasi planovi za dalje unapredjenje sva četiri nasa naseljena mesta u narednom periodu. Mi se nećemo baviti opozicijom i zluradim komentarima pojedinaca, već hoćemo da predstavimo naše rezultate i realizovane projekte u prethodnom periodu, kao i planove za  naredne četiri godine, što će biti naš najači politički argument.

OO SNS Opovo

pročitajte još i

Opozicija iz Sremske Mitrovice poziva Tompsona u Srbiju?

Opozicija iz Sremske Mitrovice poziva Tompsona u Srbiju?

Izvor: VojvodinauzivoGradska odbornica u skupštini grada Sremska Mtrovica koja je deo opozicione grupe građana ”Grad za sve nas”, Nataša Zec, pozvala je ustašu Marka Perkovića Tompsona da održi koncert u Srbiji, tačnije u sremskom selu Kukujevci, naseljenom prognanim...

najnovije

najčitanije