Infrastrukturni radovi u Sakulama: Nova behaton staza i nasipanje odbojkaškog terena

14/07/2021

Nova behaton staza i nasipanje odbojkaškog terena

SAKULE, 14. jul 2021 – U sakulskom parku završeni su radovi na izgradnji još jedne behaton staze, tako da je ovaj prostor dobio i na funkcionalnosti i na estetici.

Projekat izgradnje behaton staza na teritoriji Opštine Opovo finansira se sredstvima iz opštinskog budžeta, a završetak radova i novu behaton stazu koja se prostire od zdravstvene ambulante do pravoslavne crkve, obišao je predsednik opštine Miloš Markov, njegova zamenica Anka Simin Damjanov i predstavnici Saveta mesne zajednice Sakule, predsednik Milorad Ješin i Vesna Stanojev.

„Uređenje parkovskih površina ima višestruki značaj za našu sredinu, jer pored uređenog prostora za odmor i rekreaciju naših sugrađana, ima i pozitivnu turističku konotaciju. Dobrim planiranjem i realizacijom mini projekata uspeli smo da parkove u sva četiri opštinska mesta značajno infrastrukturno uredimo i unapredimo“, poručio je Markov.

Pored behaton staze Markov je sa svojim saradnicima obišao i odbojkaški teren između mini piča i crkve, gde se trenutno nasipa i ravna pesak.

„Sport, rekreacija i druženje su bitan segment u životu mladih, zbog čega posebno vodimo računa o sportskoj infrastrukturi, tako da smo u Sakulama realizovali projekte terena za mali fudbal, mini pič terena, kao i ovog terena za odbojku na pesku“, rekla je zamenica predsednika opštine Simin Damjanov. 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije