Maraton i ultramaraton: Aleksandar Mitić niže kilometra po celoj Srbiji

02/07/2021

u SPORT

Aleksandar Mitić niže kilometra po celoj Srbiji

OPOVO, 2. jul 2021 – Naš maratonac i ultramaratonac, Aleksandar Mitić imao je bogato proleće, sa puno takmičenja, počevši od “Čičak trail” Beograd, “Inđija trail”, Subotička peščara, Vršačke planine, “Divča trail” – Divčibare, Sokobanja, KUP Fruške Gore i trka Dragutin Tomašević – Petrovac na Mlavi. Sve su to trke od 10 do 43km i većinom su sve brdskog karaktera. Na trci u Subotici 21. marta Mitić je dobio pehar za osvojeno treće mesto “Vojvođanske treking” lige za 2020. godinu.

30. maja održan je “Prvi zrenjaninski maraton”, Mitić je osvojio 8. mesto, uz ostvaren rezultat 3:45:34

5. juna održan je takmičenje pod nazivom “Skyrunning” na Staroj Planini, bilo je preko 200 učesnika iz 10 zemalja, u trci od 64km zauzeo je 21. mesto.

13. juna na Goliji u Rudnu održano je Prvenstvo Srbije u planinskom trčanju, pod pokroviteljstvom Planinarskog saveza Srbije, Mitić je u ovoj trci zauzeo 21. mesto u trci na 30km.

20. juna u Carskoj Bari održana je Vojvođanska treking liga i osvojio je 15. mesto na trci u dužini od 30km.

26. juna održan je “Noćni Maraton” u Novom Sadu, gde je Mitić nastupio u maratonskoj trci u dužini od 42km i 195m i osvojio 12. mesto.

U narednom periodu Aleksandra Mitića očekuju takmičenja na Tari, Jadovniku u Prijepolju, Čačku – trka na Ovčaru i Kablaru, Pančevački maraton, Prokletije – Crna Gora, Suva planina, itd.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije