Predškolska ustanova „Bambi“ Opovo: Potpisan ugovor za projekat „Unapređenje energetske efikasnosti“ (video)

01/07/2021

Potpisan ugovor za projekat „Unapređenje energetske efikasnosti“

BEOGRAD-OPOVO, 30. jun/ 1. jul 2021 – Ministarka pravde u Vladi Republike Srbije Maja Popović uručila je ugovore o dodeli sredstava prikupljenih po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja za 139 projekata od javnog interesa.

Ministarstvo pravde je ove godine sprovelo šesti javni konkurs za dodelu sredstava prikupljenih po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja, na kome je za projekte iz oblasti zdravstva, kulture, prosvete i socijalne zaštite raspodeljeno ukupno 500.000.000 dinara.

Za realizaciju projekta „Unapređenje energetske efikasnosti“, Predškolska ustanova „Bambi“ Opovo dobila je sredstva u iznosu od 477.000 dinara, a ugovor je potisala direktorka ustanove Gordana Rajšić.

„Danas je Predškolska ustanova „Bambi“ potpisala ugovor sa Ministarstvom pravde za sredstva po raspisanom konkursu, koja su namenjena za zamenu stolarije na objektu u Opovu. Na taj način zamenićemo kompletnu stolariju što je od velikog značaja za ustanovu i boravak dece. Zahvaljujem se svim kolegama koji su radili na projektu i u budućnosti očekujemo još mnogo lepih projekata“, izjavila je Rajšić.

Dodeli sredstava prisustvovali su ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović, državni sekretar Ministarstva zdravlja Ferenc Vicko i državni sekretar Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Ivica Radović.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije