ED Pančevo: U Barandi se izvode radovi na zameni niskonaponskih stubova

24/06/2021

U Barandi se izvode radovi na zameni niskonaponskih stubova

BARANDA, 24. jun 2021 – kao što je i najavljeno, danas su u Barandi zbog radova na električnoj mreži u vremenskom intervalu od 9:00 do 13.00 časova, bez struje će bile ulice Oslobođenja (od Banjske do Borisa Kidriča), Borisa Kidriča (od oslobođenja do Ribarske) i Banjska.

Konkretno, radovi podrazumevaju postavljanje betonskih elektrostubova, koji će zameniti stare drvene bandere. Danas su postavljeni stubovi sa desne strane ulice Borisa Kidriča, a u narednom periodu planiraju se još dva radna dana kada će se postaviti betonski stubovi na levoj strani ulici, a nakon toga sledi povezivanje elektro kablova.

Današnje radove obišli su pomoćnik predsednika opštine Nebojša Kovačević i opštinski većnik Goran Divljački. Termini narednih radova biće blagovremeno najavljeni.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije