Stand up komedija u Opovu: „Život“ po Neši Bridžisu (video)

13/06/2021

„Život“ po Neši Bridžisu

OPOVO, 13. jun 2021 – Opovačka publika je tokom prethodnih nekoliko godina imala prilike da u okviru programskih sadržaja Kulturnog centra Opovo vidi širok spektar različitih scenskih žanrova, a u petak je imala priliku da po prvi put, na domaćem terenu, gleda stand up komediju.

Stand up komedija poslednjih godina na ovim prostorima doživljava renesansu zahvaljujući nekolicini izvanrednih komičara koji su ovu vrstu scenskog izražavanja popularizovali i podigli na viši nivo. Svakako, među njima se, kao jedan od najboljih i napopularnijih, izdvaja Nenad Danilović, alijas Neša Bridžis. Sve ono što stand up kao pozorišna disciplina izražava i oslikava, a to su duhovitost, sarkazam, podsmeh raznim negativnim društvenim navikama, a sve to često i kroz kolokvijalno i frivolno izražavanje, mogli smo da vidimo i čujemo u predstavi pod nazivom „Život“ u izvedbi Neše Bridžisa.

Nenad Danilović – Neša Bridžis – stand up predstava “Život”

Najednostavniji opis ove predstave je sat i po neprekidnog i gromoglasnog smeha koji je odjekivao salom tokom nastupa. Komunikacija i interakcija sa publikom, šale na svoj ali i račun publike, komedije situacije koje smo svi na ovaj ili onaj način i sami doživljavali, u izvođenju Bridžisa dobijaju poseban šarm.

Danilović je nakon nastupa dugo ostao u sali gde se fotografisao i razgovarao sa posetiocima nastupa, a uspeo je i da se prošeta Opovom koje je na njega, kako je izjavio za Glas Opova, ostavilo utisak.

„Fino je ovo mestašce za život, ja sam zaš’o u neke poznije godine, tako da mi više prijaju neka manja, mirnija mesta. S obzirom da sam se preselio u Novi Sad, obilazim ovakva mesta i prvo da se zahvalim vama što ste sve to lepo organizovali i Opštini Opovo na finom dočeku. Mada su mesta ograničena u merama što se tiče korone, izvodljivo je da se napravi jedan dobar stand up. Srećan sam što sam prvi put ovde i nadam se i nekoj saradnji i dalje“, rekao je Danilović pred početak predstave.

A predstava, pa kao što smo već rekli, sat i po neprekidnog smeha. Stand up je stigao i u Opovo.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

„Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo OPOVO, 8. april 2024 – Na sceni Kulturnog centra Opovo odigrana je pozorišna predstava „Sećaš li se“, a ljubitelji pozorišne umetnosti i ovog puta su ispunili salu, uživali u predstavi, a glumice ispratili gromkim...

najnovije

najčitanije