Plejof i baraž druge južnobanatske lige: Opovčani sačuvali status, u finalu plejofa Kačarevo i Dolovo

08/06/2021

u SPORT

Opovčani sačuvali status, u finalu plejofa Kačarevo i Dolovo

OPOVO, 8. jun 2021 – Fudbaleri opovačkog Omladinca odigrali su hrabro i otvoreno i u revanšu na gostovanju u Pločici gde je rezultat bio 4:4 (1:2) i tako u ukupnom skoru 11:5 bili bolji i sačuvali status člana Druge južnobanatske lige Zapad.

Janko Stanišić je u 13. minutu Opovčane doveo, da bi pogotkom Marka Matića u 21. minutu već bilo 2:0 za Omladinac. Domaćin je preko Luke Ahmetovića smanjio rezultat iz penala u 25. minutu, što je bio rezultat poluvremena.

Borac je pogotkom Dušana Pavlovića u 53. minutu došao do izjednačenja ali je izvanredni Stanišić (trostruki strelac iz prvog meča) svojim drugim pogotkom u 61. minutu ponovo Opovčane doveo u vođstvo, a devet minuta kasnije vođstvo Omladinca je povećao Danilo Antić. Ipak, čast domaćina je spasio Stefan Stojanović sa dva pogotka u 73. i 81. minutu, tako da se utakmica završila nerešenim rezultatom.

OMLADINAC 1927: Dragojlov, Grujić, Milić (Đurđulena 78’), Todorović (Tomić 68’), Vukelić (Antić 63’), Giošev, Stanišić, Ivanov, Matić, Popović, Ivić.

U drugom meču baraža Mladost iz Vojlovice je kao domaćin savladala Pobedu iz Samoša 1:0 i pred ukupnog rezultata 3:3, kao ekipa koja je dala više golova u gostima obezbedila opstanak, dok će Pobeda u niži rang.

Što se tiče plejofa u revanšu polufinalnih susreta koji su odigrani prošle srede, Jedinstvo Stević je u Kačarevu savladalo Unireu 1:0, dok su Dolovci kao domaćini pobedili Glogonj 3:1. U prvom finalnom meču Dolovo i Jedinstvo Stević su odigrali nerešeno 1:1, tako da će se novi član Prve južnobanatske lige odlučiti u Kačarevu 13. juna.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije