Potpisan ugovor u Ministartvu za rad i socijalna pitanja: Projekat unapređenja socijalnih usluga – gerontodomaćice i lični pratioci (video)

31/05/2021

Projekat unapređenja socijalnih usluga – gerontodomaćice i lični pratioci

BEOGRAD, 31. maj 2021 – U Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja organizovano je potpisivanje i uručenje ugovora o namenskim transferima koje Ministarstvo dodeljuje lokalnim samoupravama.

Predsednik opštine Miloš Markov potpisao je ugovor kojim će se od strane resornog Ministarstva sufinansirati projekat unapređenja usluga socijalne zaštite, konkretno, podržani su programi gerontodomaćica i ličnih pratilaca.

„Mi smo izuzetno zadovoljni što smo podržani ovim projektom zato što su nam ove grupacije izuzetno bitne jer su su senzibilne grupe. Mi smo u poslednjem kvartalu prethodne godine uspeli da obezbedimo ove usluge, a na ovaj način uspevamo da obezbedimo kontinuitet ovih usluga. Izuzetno nam je bitno da socijalno ugrožene kategorije budu adekvatno servisirane od strane lokalne zajednice“, izjavio je nakon potpisivanja ugovora predsednik opštine Miloš Markov.

Opštini Opovo je od strane Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja odobreno 1.517.000 dinara ali će lokalna samouprava i sa svoje strane sufinansirati projekat kako bi se njegova realizacija što kvalitetnije i tokom cele godine odvijala.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije