Sportski savez Opštine Opovo: Stankov na Skupštini Sportskog saveza Srbije

30/05/2021

Stankov na Skupštini Sportskog saveza Srbije

OPOVO, 29. maj 2021 – Predsednik Sportskog saveza Opštine Opovo Stevan Stankov je učestvovao u radu članova Skupštine Spotskog saveza Srbije koja je održana 28. maja 2021 u domu Narodne skupštine Republike Srbije. Na Skupštini je prisustvovao veliki broj sportskih radnika iz svih opštinskih, gradskih i granskih saveza iz čitave Srbije.

Predvodili su ih ministar omladine i sporta Vanja Udovičić sa saradnicima, predsednikom Sportskog saveza Srbije Davorom Štefanekom i predsednikom Olimpijskog komiteta Srbije Božidarom Miljkovićem, kao i drugim istaknutim ličnostima iz sveta sporta u Srbiji.

U okviru programa Skupštine održano je i svečano uručenje “Majske nagrade” najvećeg priznanja Sportskog saveza Srbije

Dobitnici priznanja za 2020. i 2021. godinu su: Uroš Kovačević (odbojka), Bobana Veličković (post humano – streljaštvo), Milovan Vesnić (automobilizam), Teodora Manić (kik boks), Dejan Jokić (streljaštvo) i Danijela Jovanović (tekvondo). Za teritorijalne organizacije nagrađeni su Sportski savez Subotica i Sportski savez Pančevo, dok su u kategoriji sportskih organizacija priznanja dobili FK Crvena Zvezda i Karate savez Vojvodine.

„Materijal sa Skupštine ću obrazložiti na sednici Upravnog odbora Sportskog saveza Opštine Opovo, kao i sve predloge i odluke sa Skupštine Sportskog saveza Srbije“, poručio je Stevan Stankov.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije