Recepti po preporuci kuhinje hotela “Stari Banat”: Taljatele sa piletinom i šparglom

17/05/2021

Taljatele sa piletinom i šparglom

Priprema:

U ključalu vodu dodati so i šparglu koju smo prethodno dobro oprali. File iseći na kockice i propržiti na prethodno zagrejanom maslacu. Piletini dodati šparglu isečenu na kolutove, dodati skuvane taljatele, nastaviti sa kuvanjem oko minut pa dodati pavlaku. U smesu dodati gaudu i parmesan, začiniti po ukusu, i servirati toplo posuto parmezanom i listićima nane.

Taljatele sa piletinom i šparglom

Namirnice:

200g kuvanih Taljatela

100g pilećeg filea

100g špargle

1dl neutralne pavlake

20g maslaca

30g gaude

20g parmezana

So

Biber

Listići nane

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije