Polaganje venaca u Barandi: Dan pobede i Dan škole „Olga Petrov“

09/05/2021

Dan pobede i Dan škole „Olga Petrov“

BARANDA, 9. maj 2021 – Povodom Dana pobede i Dana Izdvojenog odeljenja „Olga Petrov“, osnovne škole „Dositej Obradović“ u Barandi su položeni venci na spomenik narodnom heroju Olgi Petrov.

Uz prisustvo fukcionera Opštine Opovo, direktora OŠ „Dositej Obradović“, Mesne zajednice Baranda i građanstva, venac su položili predsednik Mesne zajednice Baranda Momčilo Vujčin, predsednik opštine Miloš Markov i zamenik predsednikia MZ Baranda Milovan Knežević.

U obraćanju prisutnima, Vujčin je podsetio na rodoljublje i herojski podvig Olge Petrov, a takođe i predstavio buduće projekte u Barandi kao što je uređenje parka i centralne zone naselja, asfaltiranje ulica i završetak izgradnje kapele na groblju.

Predsednik opštine Miloš Markov je istakao značaj istorije za buduće generacije i odavanja počasti zaslužnim građanima. Takođe, Markov je istakao rad mesnih zajednica kao bazičnog centra iz koga u lokalnu samoupravu stižu informacije i predlozi za planiranje projekata koji će se raditi.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije