Saopštenje Branka Mihajlovića, zamenika predsednika opštine: PREDLOG ZA SMENU POTPUNO LEGITIMAN

13/08/2014

PREDLOG ZA SMENU POTPUNO LEGITIMAN
Opovo, 13.avgust 2014
S obzirom na tešku i komplikovanu situaciju koja je zadesila kako radnike Doma zdravlja u Opovu, tako i sve one koji imaju ikakve veze sa ovom ustanovom, ne bih želeo da beskrajnim nizom saopštenja zamaram čitaoce raznim odgovorima, papirima i dokazima, iz prostog razloga, jer sam ih već davao na uvid javnosti.
Nekorektno ponašanje koje je direktorka ustanove pokazivala, praktično tokom celog svog mandata, nastavljeno je i tokom poslednjih dana, a kulminiralo je poslednjim saopštenjem u kojem zaista nema ničeg što do sada već nije rečeno. Tragično je to što bez validnih dokaza i dokumentacije, praktično, direktorka očekuje da joj „verujemo na reč“ u vezi svih malverzacija i mahinacija koja su učinjena novcem građana. Mislim da to ovoga puta zaista neće proći, jer su iznosi o kojima se govori, običnom čoveku astronomski i mislim da je neumesno i krajnje nepošteno da u ovakvoj situaciji na tako bahat način pokazuju svoju bezobzirnost.
U saradnji sa legalnim organima predstavnika osnivača Doma zdravlja, radnicima i Upravnim odborom zaokružili smo celu priču koja je potpuno legitimna i potpuno po Zakonu, tako da smatram da je predlog za smenu direktorke na mestu, kako po zakonskim, tako  moralnim i ljudskim normama.
Posle svega , ovaj pokušaj prikrivanja i malverzacija  još jednom dokazuje ono što je obeležilo nekoliko poslednjih godina, a vezano je za rukovođenje Doma zdravlja u Opovu, to su bahatost i elementarno nepoštovanje kako same institucije, tako i ljudi koji u njoj rade ili koriste njene usluge.
Kao neko ko je jedan od direktnih  aktera ove  priče smatram se odgovornim i obaveznim da se javnosti obratim ovim, poslednjim saopštenjem na ovu temu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije