Građanske inicijative: Kako to rade komšije u Čenti

08/03/2021

Kako to rade komšije u Čenti

ČENTA, 7. mart 2021 – Naše komšije u Čenti iskoristili su nedeljni sunčan dan, masovno izašli iz svojih kuća i očistili centralne delove svog mesta.

U pitanju je građanska inicijativa okupljena u neformalnu organizaciju „Za lepšu Čentu“, čiji je pokretač Ranko Čenejac. Sama akcija je organizovana pozivom preko facebook grupe, odziv je bio veliki, očišćena je centralna zona Čente i tom prilikom sakupljene dve velike prikolice smeća.

„Mi smo se okupili oko ideje izgradnje dečjeg parka, a kako se veliki broj ljudi zainteresovao i pružio nam podršku u međuvremenu smo sproveli i neke manje akcije gde bih izdvojila krečenje škole i čišćenje školskog dvorišta. Sve što smo radili naišlo je dobar odziv sugrađana, a cilj nam je unapređenje kvaliteta života u Čenti“, izjavila je za Glas Opova Nikolina Avramović Bečejac, zadužena za komunikaciju sa javnošću i koordinaciju. (Foto: R.Č.)

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije