KSB prvenstvo za košarkašice: AGROS POBEDIO U DERBI MEČU SA VIZUROM

25/01/2021

u SPORT

AGROS POBEDIO U DERBI MEČU SA VIZUROM

Opovo, 25. januar 2021;

Prethodnog vikenda nastavljeno je KSB prvenstvo za košarkašice. Pionirke Agros Basketa trijumfovale su u derbiju 2. grupe, 1. stepena. Opovčanke su u 4. kolu pobedile Vizuru na gostujućem terenu rezultatom 55:57.

„Prava derbi utakmica sa puno preokreta. Gotovo cela utakmica se igrala bukvalno na jednu loptu ali na kraju smo smo imali mirnu završnicu. Kvalitet je ipak bio na strani našeg tima“, izjavio je nakon utakmice trener Agros Basketa Bogdan Ristić.

Mlađe pionirke su takođe odigrale utakmicu 4. kola u okviru 2. grupe, 1. stepena KSB prvenstva. One su izgubile od Art Basketa rezultatom 38:17.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda SEFKERIN, 29. mart 2024 – Sefkerinac Ozren Jovičin nastupio je za fudbalsku reprezentaciju Beograda koja je odigrala utakmicu sa Slovenijom u okviru amaterskih reprezentacija. Utakmica je odigrana na terenu...

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

najnovije

najčitanije