Počela masovna vakcinacija: U OPOVU DANAS PRVE 72 DOZE VAKCINE ZA GRAĐANSTVO

20/01/2021

U OPOVU DANAS PRVE 72 DOZE VAKCINE ZA GRAĐANSTVO

Opovo, 20. januar 2021;

Danas je počela masovna vakcinacija u Srbiji. Građani koji su se prijavili na eUpravu sinoć su dobili pozive i termine da se jave na punktove gde se vrši vakcinacija.

U Opštini Opovo pozive je dobilo 72 građana, koliko je Dom zdravlja Opovo dobio doza za današnju vakcinaciju. Pozvani dolaze u određeno vreme, na prvom punktu se prijavljuju, zatim odlaze na pregled i nakon toga ako ispunjavaju zdravstvene uslove primaju vakcinu.

Današnje doze su Sinofarmove vakcine, a građani koji su se prijavili za Fajzer ili Sputnjik V, vakcinu će primiti naknadno kada ove vakcine budu distribuirane. Takođe, građani koji su dobili poziv za danas, a prijavili su se za drugu vakcinu, mogu primiti Sinofarm ili odustati i sačekati distribuciju odabranih.

Po ovom sistemu vakcinacija će se nastaviti u narednom periodu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije