Vremenske prilike: PRAVA ZIMA STIGLA U SRBIJU, PRVI SNEG I U BEOGRADU

10/01/2021

PRAVA ZIMA STIGLA U SRBIJU, PRVI SNEG I U BEOGRADU

BEOGRAD, 10. januara (Tanjug) – Posle natoprosečno toplog vremena za vreme praznika, u Srbiju je stigla prava zima, a prvi sneg pao je i u Beogradu.


RHMZ je upozorio da se u Srbiji danas i sutra očekuju obilne snežne padavine, što će dovesti do povećanja snežnog pokrivača.
Snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Beograda, Ivanjice, Kolubare, Mačve, Kragujevca, Kruševca, Niša, Novog Pazara, Požege, Užica, Valjeva, Vranja, Zaječara.
Sneg je dostigao visinu od 70 centimetara na Zlataru, Jadovniku, Jabuci i Kamenoj gori, a pojedni putevi u planinskim selima potpuno se neprohodni već dva dana.
Zima je stigla i u Beograd sa  okolinom, a sneg u glavnom gradu pada od sinoć.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

SRBIJA 18. april 2024 Danas umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskom, a u planinskim predelima sa snegom. Posle podne i uveče postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. Takođe očekuje se slab i umeren vetar, na...

Vremenske prilike: Promena vremena, zahlađenje i kiša

Vremenske prilike: Promena vremena, zahlađenje i kiša

Promena vremena, zahlađenje i kiša SRBIJA, 16. april 2024 Danas od sredine dana i dalje povećanje oblačnosti, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Očekuje se vetar umerenog intenziteta, jugozapadni, kasnije popodne u skretanju na umeren i jak...

najnovije

najčitanije