KK Agros Basket: POKLONI OD GENERALNOG SPONZORA

03/01/2021

u SPORT

POKLONI OD GENERALNOG SPONZORA

Opovo, 3. januar 2020;

Kao i prethodnih godina, uoči novogodišnjih i božićnih praznika, generalni sponzor opovačkih košarkašica Agros doo Opovo – hotel „Stari Banat“, iznenadio je mlade košarkašice KK Agros Basket vrednim poklonima.

Mlađe pionirke, kao i školica košarke, dobile su paketiće sa slatkišima i opremom za treniranje koju im je simbolično uručio Deda Mraz ispred igraonice Anolend u organizaciji hotela „Stari Banat“.

Pionirke i kadetkinje su ove godine, osim slatkiša, obradovane su majicama za treniranje i dresovima, koje će nositi u predstojećim utakmicama. Ispred firme Agros doo Opovo, sportsku opremu je uručila Olivera Mihajlović.

KK Agros Basket se ovim putem zahvaljuje svom generalnom sponzoru na kontinuiranoj podršci i lepim iznenađenjima.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda SEFKERIN, 29. mart 2024 – Sefkerinac Ozren Jovičin nastupio je za fudbalsku reprezentaciju Beograda koja je odigrala utakmicu sa Slovenijom u okviru amaterskih reprezentacija. Utakmica je odigrana na terenu...

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

najnovije

najčitanije