Prvenstvo Srbije u kik boksu: STANKOV ŠAMPION, JANJIĆ VICEŠAMPION

15/11/2020

u SPORT

STANKOV ŠAMPION, JANJIĆ VICEŠAMPION

Senta 14/15. novembar 2020;

Na Prvenstvu Srbije u kik boksu (disciplina kik lajt) održanom ovog vikenda u Senti u organizaciji Kik boks saveza Srbije i “Budo” kluba iz Sente takmičari sefkerinskog Dragona osvojili su dve medalje.

Prvenstvo je obeležio veliki broj učesnika i klubova iz cele Srbije. Kako kažu predstavnici Dragona, takmičenje je odlično organizovano po programu gde su se mečevi odvijali u dva borilišta za mlađe i starije takmičare.

U izuzetno jakoj konkurenciji seniorske klase, Dragonov šampion Nikola Stankov je osvojio zlatnu medalju i titulu šampiona Srbije za 2020. godinu. U juniorskoj klasi, u kojoj je ove godine učestvovao veoma veliki broj takmičara, Sefkerinac Uroš Janjić je osvojio srebrnu medalju i postao vicešampion Srbije.

“naši takmičari su imali jake mečeve u kojima su se odlično pokazali, posebno u finalima gde su se susreli sa evropskim šampionima. Ove dve sjajne medalje sa zvaničnog Prvenstva Srbije u velikoj meri doprinose rezultatskom plasmanu našeg kluba za ovu godinu”, izjavio je ispred Borilačkog kluba “Dragon” Stevan Stankov.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda SEFKERIN, 29. mart 2024 – Sefkerinac Ozren Jovičin nastupio je za fudbalsku reprezentaciju Beograda koja je odigrala utakmicu sa Slovenijom u okviru amaterskih reprezentacija. Utakmica je odigrana na terenu...

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

najnovije

najčitanije