ePančevo najavljuje: ZORAN TASIĆ U POKRAJINSKOJ ADMINISTRACIJI

27/10/2020

ZORAN TASIĆ U POKRAJINSKOJ ADMINISTRACIJI

Opovo, 27. oktobar 2020;

Kako nezvanično saznaje regionalni internet portal ePančevo, dr Zoran Tasić verovatno će uskoro biti imenovan za zamenika pokrajinskog sekretara za energetiku, građevinu i saobraćaj.

Tasić trenutno obavlja funkciju predsednika Skupštine opštine Opovo, a prethodne četiri godine je bio predsednik Opštine Opovo, a pre toga načelnik Južnobanatskog upravnog okruga.

Kako je predsednik opštine Miloš Markov danas izjavio, ovo je dobra vest za našu lokalnu samoupravu jer će imati kvalitetan kadar u pokrajinskim organima vlasti, ali s druge strane lokalna samouprava gubi jednog kvalitetnog operativca, koji se svojim radom u prethodnom periodu dokazao.

Tasić je izjavio da će bez obzira na rad u Novom Sadu, nastaviti konekciju sa Opštinom Opovo, kako bi u svome domenu i ingrerencijama pomogao razvoj lokalne samouprave.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Odloženo prskanje komaraca za sledeću sedmicu

Odloženo prskanje komaraca za sledeću sedmicu

OPOVO, 19. Jun 2024 Opština Opovo obaveštava građane da je  planiran tretman suzbijanja odraslih formi komaraca iz vazduha i sa zemlje  planiran za četvrtak 20.06.2024. godine odložen za sledeću nedelju. Razlog odlaganja je previše visoka temperatura i tretman ne bi...

najnovije

najčitanije