ePančevo najavljuje: ZORAN TASIĆ U POKRAJINSKOJ ADMINISTRACIJI

October 27, 2020

ZORAN TASIĆ U POKRAJINSKOJ ADMINISTRACIJI

Opovo, 27. oktobar 2020;

Kako nezvanično saznaje regionalni internet portal ePančevo, dr Zoran Tasić verovatno će uskoro biti imenovan za zamenika pokrajinskog sekretara za energetiku, građevinu i saobraćaj.

Tasić trenutno obavlja funkciju predsednika Skupštine opštine Opovo, a prethodne četiri godine je bio predsednik Opštine Opovo, a pre toga načelnik Južnobanatskog upravnog okruga.

Kako je predsednik opštine Miloš Markov danas izjavio, ovo je dobra vest za našu lokalnu samoupravu jer će imati kvalitetan kadar u pokrajinskim organima vlasti, ali s druge strane lokalna samouprava gubi jednog kvalitetnog operativca, koji se svojim radom u prethodnom periodu dokazao.

Tasić je izjavio da će bez obzira na rad u Novom Sadu, nastaviti konekciju sa Opštinom Opovo, kako bi u svome domenu i ingrerencijama pomogao razvoj lokalne samouprave.

pročitajte još i

Obaveštenje: Zatvara se deo ulice Borisa Kidriča

Obaveštenje: Zatvara se deo ulice Borisa Kidriča

Zatvara se deo ulice Borisa Kidriča OPOVO, 30. septembar 2022 – Obaveštavaju se stanari stambenih zgrada i korisnici poslovnih prostorija da se za sledeće dane planira obustava saobraćaja u Opovu u delu ulice Borisa Kidriča i to od raskrsnice sa ulicom Bratstva...

Sefkerin: Pomoć lokalne samouprave za Živu Nestorova

Sefkerin: Pomoć lokalne samouprave za Živu Nestorova

Pomoć lokalne samouprave za Živu Nestorova SEFKERIN, 24. septembar 2022 – Pred odlazak u penziju, Živu Nestorova (65) iz Sefkerina zadesila je velika nesreća. Naime, njemu je letos izgorela kuća do temelja, tako da je ostao bez krova nad glavom. Živa je navikao na...

najnovije

najčitanije