ePančevo najavljuje: ZORAN TASIĆ U POKRAJINSKOJ ADMINISTRACIJI

27/10/2020

ZORAN TASIĆ U POKRAJINSKOJ ADMINISTRACIJI

Opovo, 27. oktobar 2020;

Kako nezvanično saznaje regionalni internet portal ePančevo, dr Zoran Tasić verovatno će uskoro biti imenovan za zamenika pokrajinskog sekretara za energetiku, građevinu i saobraćaj.

Tasić trenutno obavlja funkciju predsednika Skupštine opštine Opovo, a prethodne četiri godine je bio predsednik Opštine Opovo, a pre toga načelnik Južnobanatskog upravnog okruga.

Kako je predsednik opštine Miloš Markov danas izjavio, ovo je dobra vest za našu lokalnu samoupravu jer će imati kvalitetan kadar u pokrajinskim organima vlasti, ali s druge strane lokalna samouprava gubi jednog kvalitetnog operativca, koji se svojim radom u prethodnom periodu dokazao.

Tasić je izjavio da će bez obzira na rad u Novom Sadu, nastaviti konekciju sa Opštinom Opovo, kako bi u svome domenu i ingrerencijama pomogao razvoj lokalne samouprave.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Tri paketa za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Tri paketa za novorođene bebe

Tri paketa za novorođene bebe OPOVO, 15. septembar 2023 - U drugoj septembarskoj raspodeli paketa za novorođene bebe Opštinska uprava Opovo je uručila tri paketa za tri dečaka. Jedna prinova je avgustovska i dve septembarske, a dve bebe su iz Opova i jedna iz Sakula....

najnovije

najčitanije