Uspešno održana obuka za pisanje projekata : MLADI SU ZAKON 2014

21/07/2014

MLADI SU ZAKON 2014
DSCF0858 DSCF0861 DSCF0953U hotelu Stari Banat u Opovu tokom prošlog vikenda, tačnije od 18 – 20 jula, održana je obuka za pisanje projekata u sklopu Konkursa Ministarstva omladine i sporta „Mladi su zakon“ za Južnobanatski okrug, gde je Resurs centar Udruženje INICIJATIVE MLADIH OPOVO ugostilo tridesetak mladih iz Južnobanatskog okruga koji su pohađali ovu eduakciju.
Na edukaciji je ukupno bilo 12 organizacija/neformalnih grupa koje su bile sa teritorija opština Kovačice, Alibunara, Kovina, Opova i grada Pančeva.
Ova edukacija osim svog primarnog cilja, a to je bliže upoznavanje mladih sa obrascem za apliciranje na ovaj Konkurs, imala je takođe zadatak da uvede mlade u svet projektnog menadžmenta i da ih na taj način osnaži da i kada se ovaj program završi, mogu dalje aplicirati na druge konkurse kod ostalih Ministarstava ili fondacija.
Resurs centar IMO je ovaj program treninga koji se sastoji iz dve faze: predavanja i radionica, realizovao u saradnji sa stručnim predavačima iz Centra za omladinski i društveni razvoj Res Polis iz Novog Sada, sa kojim ima višegodišnju saradnju i partnerstvo.
Na samom završetku obavljena je evaluacija gde su polaznici izneli svoje utiske o kvalitetu znanja koje su stekli na seminaru, gde je obostrani utisak i organizatora i učesnika da su ovakvi treninzi veoma korisni kako za sticanje znanja, tako i za umrežavanje mladih i jedinstven stav je da bi ih trebalo češće realizovati.
Pozivamo još jednom sve mlade da apliciraju na Konkurs koji je otvoren još svega nekoliko dana, odnosno do 25. jula (petak), sve informacije možete naći na našoj veb prezentaciji www.imo.org.rs u sekciji RESURS CENTAR, a organizacijama i neformalnim grupama mladih  koje su pohađale obuku želimo puno sreće u konkurisanju.

 

IMO tim

služba za odnose sa javnošću

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije