Uređenje sakulskog parka: VOLIJERA KAO UKRAS U ZELENOJ OAZI (VIDEO)

09/10/2020

VOLIJERA KAO UKRAS U ZELENOJ OAZI

Sakule 9. oktobar 2020;

Izgradnjom volijere projekat uređenja sakulskog parka zaokružen je za ovu godinu. U oviru ovog projekta postavljene su nove klupe, betonirane pešačke staze i postavljene behaton ploče na trotoarima, posađeno cveće na zelenim površinama i na kraju izgrađena volijera u centralnom delu parka.

Sakulski park obišao je predsednik opštine Miloš Markov zajedno sa svojim saradnicima iz kabineta i Opštinaskog veća, kao predsednikom Saveta mesne zajednice Sakule Miloradom Ješinim i direktorom komunalnog preduzeća Draganom Živkovićem, koje je bilo izvođač radova na izgradnji volijere.

Zamenica predsednika opštine Anka Simin Damjanov ističe uspešnu realizaciju projekta koji je doprineo na funkcionalnosti i estetici sakulskog parka.

„Danas smo obišli sakulski park i novoizgrađenu volijeru. Zaokružili smo jedan projekat na uređenju parka u Sakulama, a pored volijere urađene su betonske staze, postavljen behaton, zatim klupe, zasađeno je malo cveća okolo i na taj način smo omogućili građanima Sakula da uživaju u ovom predivnom parku“, izjavila je Damjanov.

Pored toga što ima značajnu ulogu u svakodnevnom životu i rekreaciji meštana, sakulski park je bitan element za ovo mesto prilikom organizovanja velikih manifestacija, a posebno Ovčarskih dana.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije