Održavanje puteva: HORIZONTALNA SAOBRAĆAJNA SIGNALIZACIJA

25/09/2020

HORIZONTALNA SAOBRAĆAJNA SIGNALIZACIJA

Opovo, 25. septembar 2020;

U sklopu redovnog održavanja lokalnih puteva sprovode se radovi na revitalizaciji horizontalne saobraćajne signalizacije. Radi se na deonicama Vrbovski – Sefkerin, Japanski cvet – Opovo, kao i na centralnim ulicama u naseljima koje su u ingerenciji lokalne samouprave (izuzimajući deonice regionalne saobraćajnice koju održava firma Strabak).

Radovi se finansiraju sa pozicije „javni red i bezbednost“ po programu od naplaćenih kazni za saobraćajne prekršaje. Izvođač radova je firma Lav Borča.

Po završetku radova na horizontalnoj saobraćajnoj signalizaciji lokalna samouprava najavljuje nastavak projekta. U međuvremenu je sprovedena nabavka 26 metara prinudnih usporivača brzine (ležećih policajaca), 14 stubova i 28 saobraćajnih znakova čije se montiranje očekuje naredne nedelje.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije