Košarkašice Agrosa otputovale na pripreme: LOPTA I DŽEPARAC ZA SVAKU DEVOJČICU (VIDEO)

26/08/2020

u SPORT

LOPTA I DŽEPARAC ZA SVAKU DEVOJČICU

Opovo, 26. avgust 2020;

Svojim radom, zalaganjem, talentom i posebno postignutim rezultatima, košarkašice Agros Basketa su pozitivan sportski primer u našoj opštini. Nažalost, zbog epidemiološke situacije prošla sezona je prekinuta na polovini takmičenja, a školska ekipa kao prvak Srbije nije otputovala u Hrvatsku na svetsko prvenstvo koje je u međuvremenu otkazano. U sklopu priprema za novo prvenstvo, čiji početak još uvek nije određen, košarkašice Agros Basketa danas su otputovale na sedmodnevne pripreme u Osečinu.

Košarkašice i trenere ispratili su predstavnici lokalne samouprave, predsednik opštine Miloš Markov, njegova zamenica Ankica Simin Damjanov i opštinski većnik zadužen za sport i kulturu Igor Vujić. Oni su im tom prilikom poželeli srećan put i dobre pripreme, a svakoj košarkašici uručili po loptu za trening.

Opštinski većnik Igor Vujić ističe dobru saradnju lokalne samouprave i sportskog saveza u podršci školskog i omladinskog sporta.

„I ove godine pred pripreme Agros Basketa izdvojila je sredstva za male poklone, svaka devojčica je dobila loptu kako bi što kvalitetnije odradili pripreme. Ove godine govorim sa pozicije opštinskog većnika zaduženog za sport, tako da mogu da kažem da ćemo nastaviti saradnju sa Sportskim savezom opštine Opovo, ja više neću biti deo sportskog zaveza, ali ljudi koji budu nastavili da rade, siguran sam da će isto tako dobro raditi, ako ne i bolje, i da ćemo napraviti kvalitetnu saradnju“, izjavio je Vujić.

Već po ustaljenoj praksi, ispred glavnog sponzora kluba firme Agros doo Opovo, menadžerka Hotela „Stari Banat“ Olivera Mihajlović pripremila je iznenađenje za košarkašice, koje su ovog puta dobile „džeparac“ u iznosu od po 2.000 dinara.

Na pripreme je otišlo 33 devojčica iz kadetske, pionirske i mlađe pionirske selekcije. U Osečini će provesti i trenirati sedam dana, a kako u klubu ističu, uslovi u sportskom centru sa bazenom su odlični.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda SEFKERIN, 29. mart 2024 – Sefkerinac Ozren Jovičin nastupio je za fudbalsku reprezentaciju Beograda koja je odigrala utakmicu sa Slovenijom u okviru amaterskih reprezentacija. Utakmica je odigrana na terenu...

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

najnovije

najčitanije