Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: RANI JAVNI UVID POVODOM IZRADE PROSTORNOG PLANA PODRUČJA POSEBNE NAMENE KORIDORA AUTOPUTA BEOGRAD-ZRENjANIN-NOVI SAD

20/08/2020

RANI JAVNI UVID POVODOM IZRADE PROSTORNOG PLANA PODRUČJA POSEBNE NAMENE KORIDORA AUTOPUTA BEOGRAD-ZRENjANIN-NOVI SAD

Odluka o izradi Prostornog plana područja posebne namene koridora autoputa mBeograd – Zrenjanin – Novi Sad je objavljena u „Službenom glasniku RS”, broj 76/20.

Rani javni uvid održaće se u trajanju od 15 dana od 20. avgusta do 04. septembra 2020. godine, na zvaničnim internet stranicama ministarstva

nadležnog za poslove prostornog planiranja i jedinica lokalnih samouprava u obuhvatu planskog dokumenta, odnosno u zgradama skupština Gradova Beograda, Pančeva, Zrenjanina i Novog Sada, kao i u zgradama skupština opština Opovo, Kovačica, i Žabalj.

Ministarstvo nadležno za poslove prostornog planiranja, kao nosilac izrade predmetnog prostornog plana organizuje rani javni uvid u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, očekivanim efektima planiranja i dr.

Pravna i fizička lica mogu dostaviti primedbe i sugestije na izloženi mmaterijal u pisanoj formi jedinicama lokalnih samouprava i Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture – Sektor za prostorno planiranje i murbanizam, Nemanjina 22-26, 11 000 Beograd, u toku trajanja ranog javnog uvida, zaključno sa 04. septembrom 2020. godine. Primedbe i sugestije pravnih i fizičkih lica koje evidentira nosilac izrade predmetnog prostornog plana mogu uticati na planska rešenja.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije