Recepti po preporuci kuhinje hotela “Stari Banat”: ZUCCHINI SALATA SA PILETINOM

04/07/2020

u OGLASI

ZUCCHINI SALATA SA PILETINOM
Priprema:
Tikvice dobro oprati pa iseći na kolutove srednje debljine. Ljubičasti luk iseći na rebarca, beli luk sitno iseckati. Čeri paradajz iseći na pola. Pileći flle iseći na tračice, posoliti i panirati u mešavini prezli i susama, pohovati u dubokom ulju. Tikvice  posoliti, pobiberiti, ispeći na grilu sa obe strane dok ne dobiju zlatnu boju. Pečene tikvice pomešati sa lukom, čerijom, i tost hlebom isečenim na kockice(kruton). Salatu začiniti po ukusu, i servirati kao predjelo ili glavno  jelo u letnjim danima.

Namirnice:

300g tikvica
100g pilećeg filea
30g ljubičastog luka
10g peršunovog lišća
2 kriške tost gleba
10g belog luka
70g čeri paradajza
So
Biber
1jaje
20g susama
Brašno
Prezle

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije