Vreme: DANAS SUNČANO I TOPLO, NA JUGU ZEMLJE MOGUĆI PLJUSKOVI

01/07/2020

DANAS SUNČANO I TOPLO, NA JUGU ZEMLJE MOGUĆI PLJUSKOVI

BEOGRAD, 1. jula (Tanjug)
U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, a posle podne uz lokalni razvoj oblacnosti, ponegde na jugozapadu i jugu, a tokom noci i na zapadu i severu kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.
Vetar slab do umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 14 do 21, a najviša od 30 do 34 stepeni. U Beogradu pretezno sunčano i toplo. Vetar slab, istočni i jugoistočni.
Najniža temperatura oko 21, a najviša oko 33 stepena. U četvrtak pretežno sunčano i toplo, ujutru na severu, a posle podne i u ostalim krajevima uz lokalni razvoj oblačnosti kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. Zatim do kraja perioda malo svežije.
U petak pre podne pretežno sunčano, a zatim promenljivo i nestabilno sa čestom pojavom kiše, pljuskova, grmljavine i lokalno obilnijim padavinama u subotu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

I sutra sunčano, najviša temperatura do 31 stepen

I sutra sunčano, najviša temperatura do 31 stepen

SRBIJA, 7. april 2024 Sutra će biti pretežno sunčano i toplo vreme, objavio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Očekuje se da će duvati slab vetar, u košavskom području umeren i jak, jugoistočni. Najniža temperatura biće od 4 °C na jugu Srbije, do 15 °C . U...

najnovije

najčitanije