Dom zdravlja Opovo: NABAVKA AUTOKLAVA ZA CENTRALNU STERILIZACIJU

18/06/2020

NABAVKA AUTOKLAVA ZA CENTRALNU STERILIZACIJU

Opovo, 18. jun 2020;

Na osnovu konkursa izgradnje, održavanja i opremanja zdravstvenih ustanova, u Novom Sadu je potpisan ugovor između Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo i Doma zdravlja Opovo kojim se sufinansira nabavka autoklava za centralnu sterilizaciju u iznosu od 3 miliona dinara.

„Kao osnivač Doma zdravlja Opovo trudili smo se da prethodnih četiri godine pružimo značajnu podršku zdravstvenoj ustanovi pre svega u oblasti hitne i primarne zdravstvene zaštite. Tehničko opremanje je izuzetno bitan segment rada Doma zdravlja Opovo i podsetio bih da smo u prethodnom periodu obezbedili novo sanitetsko vozilo sa kompletnom pratećom opremom hitne pomoći, digitalizacija radiološke službe i nabavka najmodernijeg ultrazvučnog aparata, sve u vrednosti 20 miliona dinara. Pored stručnog kadrovskog proširivanja, tehnička modernizacija naše zdravstvene ustanove je svakako prioritet kako bi građani dobili adekvatnu zdravstvenu zaštitu“ poručio je predsednik opštine dr Zoran Tasić.

Kako ističu u Domu zdravlja Opovo, nabavkom autoklava za centralnu sterilizaciju, zavojni materijal, stomatološki i hirurški instrumenti, imaće potpuno bezbedne i sterilne uslove za pružanje zdravstvene zaštite. Sterilizacija će se obavljati na jednom mestu, a samim tim će i kontrola sterilizacije biti na visokom nivou jer do sada je svaka radna jedinica i svaka zdravstvena ambulanta obavljala sterilizaciju pojedinačno pa je i mogućnost greške bila veća.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije