Čitalačka značka 2020: ZLATNA ZNAČKA ZA DAVIDA KNEŽEVIĆA

09/06/2020

ZLATNA ZNAČKA ZA DAVIDA KNEŽEVIĆA

Opovo, 9. jun 2020;

Učenik Osnovne škole „Dositej Obradović“ iz Opova David Knežević dobio je zlatnu značku na manifestaciji „Čitalačka značka 2020“ koju organizuje Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“. Uprkos izmenjenim uslovima rada i škola i same ustanove kulture usled pandemije koronavirusa, želja organizatora je bila da se podrži i pohvali trud svakog deteta koje je čitalo i predstavilo pročitano u formi čitalačkog dnevnika.

Na poziv biblioteke prispelo je blizu 200 čitalačkih dnevnika. Svi učenici osnovnih škola koji su učestvovali u ovogodišnjoj manifestaciji dobili su simbolične poklone i pohvalnice, a imajući u vidu poseban kvalitet velikog broja pristiglih čitalačkih dnevika, bibliotekari Dečjeg odeljenja i ove godine okupili su žiri sačinjen od nastavnika, učitelja i školskih biliotekara kojim je predsedavala načelnica školske uprave, Snežana Oluški Vlačić.

Žiri je odabrao među prispelim radovima one koji su se posebno istakli i proglasio dobitnike zlatne, srebrne, bronzane čitalačke značke, specijalnih, pojedinačnih i kolektivnih nagrada.
David Knežević je zlatnu značku dobio u kategoriji od V do VIII razreda.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije