Predsednik opštine u Sakulama: ANALIZA URAĐENOG I PLANOVI ZA NAREDNE PROJEKTE (VIDEO)

08/06/2020

ANALIZA URAĐENOG I PLANOVI ZA NAREDNE PROJEKTE

Sakule, 7. jun 2020;

Predsednik opštine Opovo dr Zoran Tasić i njegov pomoćnik Nebojša Kovečević razgovarali su sa građanima Sakula u cilju analize dosadašnjeg rada lokalne samouprave i pravljenja strateškog plana za reliazaciju budućih projekata. U vrlo otvorenom i konstruktivnom razgovoru Sakuljani su predsedniku opštine izneli svoja mišljenja, šta je to dobro urađeno i šta su prioriteti za naredni period. Ono što su prisutni izneli kao neophodno jesu poboljšanje energetske mreže, sanacija divljih deponija, rekonstrukcija vodovoda, glavnih atarskih puteva i poljoprivrednih atarskih kanala, ali i da je lokalna samouprava u prethodnom mandatu uradila sve ono što su građani Sakula u tom trenutku smatrali kao prioritete.

Predsednik opštine je podneo izveštaj realizacije projekata koji su urađeni u Sakulama u prethodnih četiri godine ističući značaj rekonstrukcije puta Baranda – Sakule – Idvor, izgradnje atarskih puteva, pešačkih staza u parku, asfaltiranja ulica, renoviranja zdravstvene ambulante i dela osnovne škole. Pored toga, Tasić je najavio nove projekte koji će se realizovati, upravo u dogovoru sa građanima Sakula.

„Tokom svih četiri godina želeo sam da imam potpuno neformalnu komunikaciju sa svim građanima naše opštine. Želeo sam da obiđem svako selo, evo danas se nalazim u Sakulama, i želeo sam da u razgovoru sa građanima vidim šta je to gde oni prepoznaju nešto što smo dobro uradili, gde smo loše uradili, šta bi to mogli da uradimo u narednom periodu, da nas pohvale, da nas iskritukuju, što je danas u ovoj konstruktivnoj raspravi i bilo. Ja sam izuzetno zadovoljan i našim rezultatima, a i onim što su ljudi rekli da bi eventualno trebalo da se uradi u nekom narednom periodu. Iz ovog razgovora mogu da izvedem sledeće zaključke a to je da je lokalna samouprava jako puno uradila, možda više nego što je bilo ko uradio u poslednjih 20 godina, i takođe, ono što je za mene veoma važno, jeste da su nam skrenuli pažnju na stvari na koje u narednom periodu moramo da obratimo pažnju kako bi Sakule potpuno drugačije izgledalo i Sakuljani bili zadovoljniji i kako bi sve one goruće probleme, koje možda nismo videli, prepoznamo, vidimo i u narednom periodu rešimo“ izjavio je Tasić.

U Sakulama trenutno se realizuje projekat rekonstrukcije trafo stanica kako bi se poboljšala struja, očekuje se početak projekta renoviranja kompletnog objekta škole, kao i rekonstrukcija vodovodne mreže. 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije