Kabinet predsednika opštine: PRIJEM ZA ANU JOVANOV (VIDEO)

07/06/2020

PRIJEM ZA ANU JOVANOV

Opovo, 7. jun 2020;

Povodom poziva selektora na širi spisak za pripreme kadetske košarkaške reprezentacije, predsednik opštine dr Zoran Tasić je zajedno sa svojim saradnicima organizovao prijem za košarkašicu Agros Basketa Anu Jovanov, njene klupske trenere i predstavnike Sportskog saveza Opštine Opovo.

Tasić je Ani čestitao na velikom sportskom uspehu i istakao da svi talentovani sportisti ali i svi mladi sportisti koji vredno treniraju mogu računati na podršku lokalne samouprave.

Ani Jovanov su uručeni pokloni i vaučer za sportsku opremu, a predsednik Sportskog saveza Opštine Opovo Igor Vujić poručuje da se nastavlja praksa nagrađivanja najuspešnijih mladih sportista na teritoriji naše opštine.

„Ovo je veliki uspeh, prvenstveno za Anu, za njen klub i saigračice, a samim tim i za našu opštinu i naš sportski savez. Ovo je toliko veliki uspeh, mi smo i ranije imali ženske reprezentaivce u mlađim uzrastima, ali ovo je zaista veliko priznanje jer su u pitanju pripreme za evropsko prvenstvo.

Sportski savez nastavlja praksu dodeljivanja vaučera za naše najuspešnije sportiste i one koji su to zaslužili na neki možda drugačiji način. Pre vanrednog stanja vaučere su dobili fudbaleri, sada smo nastavili, red je na Anu i košarkaški klub, i ja želim da iskoristim priliku da se zahvalim i predsedniku opštine i lokalnoj samoupravi na velikoj podršci koju nam pružaju, kao i sportskom savezu i svim sportistima jer bez njih njihove podrške ne bi smo sve ovo uspeli da realizujemo“, izjavio je Vujić.

Ana Jovanov je veliki talenat opovačke košarke, a njen uspeh je još veći kada se uzme u obzir činjenica da je još uvek pionirka, a pozvana je u reprezentaciju kadetskog uzrasta.

„Kada su mi treneri javili da sam pozvana na širi spisak kadetske reprezentacije bila sam veoma uzbuđena i malo začuđena, jer su to sve starije devojčice i to je ogroman utisak za mene ali i veliki izazov koji predstoji. Nadam se da ću najbolje što mogu predstavljati moj klub i Opštinu Opovu, ali i na prvom mestu sebe. Nastaviću da treniram i probati da uđem u uži spisak i da sledeće godine idem na evropsko prvenstvo“ rekla je za Glas Opova Ana Jovanov.

Ana Jovanov je uzdanica KK „Agros Basket“ i trenera Bogdana Ristića. Dobila je ponude prvoligaških klubova Radivoj Korać i Crvene Zvezde ali njena odluka je da za sada sportsku karijeru gradi u Opovu, ali kako god bude odlučila, pred njom je svetla sportska budućnost.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije