Zavod za javno zdravlje Pančevo: TESTIRANJE BRZIM SEROLOŠKIM TESTOVIMA NA LIČNI ZAHTEV GRAĐANA

03/06/2020

TESTIRANJE BRZIM SEROLOŠKIM TESTOVIMA NA LIČNI ZAHTEV GRAĐANA

Opovo, 4. jun 2010;

Od 01.06.2020. godine moguće je obaviti serološko testiranje na lični zahtev na prisustvo IGM i IGG antitela na koronavirus.

Građani testiranje mogu da obave u svim domovima zdravlja, institutima i zavodima za javno zdravlje Srbije, kao i studentskoj poliklinici. Cena testa je 1.200,00 dinara, a uplate je moguće izvršiti na isti tekući račun na koji se uplaćuje i testiranje na lični zahtev za RT-PCR testiranje.

Tekući račun je 840-17750-34 dok se u polju poziva na broj upisuje jedinstveni matični broj građanina koji se testira.

Testiranje je moguće i za strane državljane. Uplata se vrši na isti tekući račun 840-17750-34, a umesto jedinstvenog matičnog broja, u polje poziv na broj upisuje se broj pasoša ili broj inostranog osiguranja.

Takođe, gorenavedeni račun je i za uplatu pravnih lica, koja umesto jedinstvenog matičnog broja, u polje poziv na broj upisuju PIB pravnog lica. napomena: ukoliko pravno lice uplaćuje sredstva za više zaposlenih lica, potrebno je da dostavi spisak lica sa njihovim jmbg.

Sve primedbe građana u vezi sa serološkim testiranjem na lični zahtev, mogu biti upućene putem broja telefona 064/8522-427.

Testiranje na prisustvo antitela koronavirusa u Zavodu za javno zdravlje Pančevo obavlja se svakog radnog dana u vremenu od 11 do 13 časova u Centru za mikrobiologiju, ulica 6.oktobra broj 9 u Pančevu. Potrebno je doneti potvrdu o uplati.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

najnovije

najčitanije