Sadnja cveća u centru Opova: ZA NOVO LETO, NOVO CVEĆE (VIDEO)

02/06/2020

ZA NOVO LETO, NOVO CVEĆE

Opovo, 2. jun 2020;

U centru Opova danas je sprovedena sada već tradicionalna akcija sadnje ukrasnog cveća. Inicijator ove akcije je Predškolska ustanova „Bambi“ Opovo, a pored radnica ove ustanove učestvovali su i radnici Opštinske uprave Opovo, kao i aktivisti Udruženja „Inicijative mladih Opovo“.

Ispred predškolske ustanove Spomenka Vujčin ističe značaj uređenja životne okoline za sve građane ali i i za utisak onih koji prolaze kroz Opovo. 

„Ova akcija koju sprovodimo traje nekoliko godina unazad u saradnji sa lokalnom samoupravom, dok je predškolska ustanova pokretač i inicijator. Cilj nam je da uredimo našu okolinu, da to bude lep prizor i za građane i našu decu i za sve one koji prolaze kroz ovo naše lepo sređeno mesto i našu opštinu“, izjavila je Vujčin.

Predsednik opštine dr Zoran Tasić pozdravlja društveno odgovorne građanske inicijative i poručuje da će lokalna samouprava uvek podržavati ovakve akcije.

„Danas je održana jedna lepa akcija u organizaciji predškolske ustanove, Opštinske uprave, Inicijative mladih i drugih udruženja građana i pojedinaca. Cilj ove akcije je da se ulepša centar Opova, svake godine smo ovo radili za Majske dane, međutim, ove godine manifestacija zbog poznate epidemiloške situacije nije održana. Opština Opovo će kao i do sada uvek podržavati sve akcije koje promovišu društvene vrednosti i zaštitu životne sredine“, poručio je Tasić za Glas Opova.

Kao i prethodnih godina cveće je obezbeđeno iz opovačkog rasadnika „Florenca“ porodice Vujić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije