Građanska inicijativa u Opovu: NASIPANJE POLJSKOG PUTA NA LOKALITETU BANDAŠKA (VIDEO)

28/05/2020

NASIPANJE POLJSKOG PUTA NA LOKALITETU BANDAŠKA

Opovo, 28. maj 2020;

U Opovu je sprovedena akcija uređenja poljskog puta kao još jedna građanska inicijativa uz podršku lokalne samouprave i društveno odgovornih firmi. Poljoprivrednici koji imaju njive na potesu lokaliteta Bandaška obratili su se kabinetu predsednika opštine kako bi sproveli akciju nasipanja poljskog puta koji vodi kroz ovaj deo atara.

Lokalna samouprava je obezbedila grebani asfalt, komunalno preduzeće „Mladost“ je sa svojom mehanizacijom vršilo utovar i ravnanje, akciji se pridružila i firma Agros, dok su poljoprivrednici – volonteri sa svojim traktorima prevozili građevinski materijal.

„U kišnom periodu ovaj pur je teško prohodan, čak i za poljoprivredne mašine, a da ne govorimo o iznesenom blatu na asfalt. Mi smo se obratili predsedniku opštine, dobili smo pomoć i podršku, tako da se ovom prilikom zahvaljujemo lokalnoj samoupravi, kao i komunalnom preduzeću i firmi Agros koje su nam pomogle sa svojom mehanizacijom. Takođe pomenuo bih ljude koji su učestvovali u ovoj akciji, a to su Dragan stupar, Stevan Polak i Nikola Isak“, izjavio je za Glas Opova Jovan Radosavljev jedan od inicijatora i organizator ove akcije.

Predsednik opštine dr Zoran Tasić ističe značaj društvene odgovornosti, kao i spremnost lokalne samouprave da svaki put pruži podršku u realizaciji građanskih inicijativa kada su one od opšteg društvenog značaja.

„I na ovaj način lokalna samouprava pokazuje da je pre svega servis građana i naša vrata su otvorena za sve kvalitetne ideje i projekte“ poručio je predsednik Opštine Opovo.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

Predškolci Bambija u Rasadniku cveća „Florenca“ (video)

Predškolci Bambija u Rasadniku cveća „Florenca“ (video)

Predškolci Bambija u Rasadniku cveća „Florenca“  https://youtu.be/4kGm-gU-OjE OPOVO, 11. april 2024 – Predškolci PU „Bambi“ danas su bili gosti Rasadnika cveća „Florenca“ u Opovu. Pored obilaska i razgledanja cveća, predškolci su imali i malu edukativnu radionicu koju...

najnovije

najčitanije