Profesija novinar: NASILJE NAD NOVINARIMA NEDOPUSTIVO

13/05/2020

NASILJE NAD NOVINARIMA NEDOPUSTIVO

  • Izvor: Kovačica INFO
    Bivši urednik RTV Pančevo Miroslav Milakov kaže da je zgrožen izjavama uhapšenog narko dilera Novaka Filipovića od kojeg je Marinika Tepić tražila da Milakova “iseli iz Pančeva”, kao i da je zabrinut za svoju i bezbednost svojih kolega.
    Sada prvi put detaljno vidim ove video izjave Filipovića koji do detalja opisuje ko je i šta je Marinika Tepić. Zabrinut sam za svoju bezbednost i bezbednost svih onih koji samnom rade. Nije prvi put da Marinika Tepić i Đilasovi saradnici ponašaju ovako prema nama u RTV Pančevo. Podsetiću da je ona predvodila protestante, njih par desetina, koji su na RTV Pančevo ostavili venac i zapalili sveće. Nacrtali su mete na svim mojim kolegama. Ni tada ni sada nisu reagovala novinarska udruženja. Mislim da je sada svima u Srbiji jasno ko je i kakva je Marinika Tepić, naveo je Milakov, koji se novinarstvom bavi 20 godina.

Milakov kaže da se RTV Pančevo duže vreme bavi aferama Marinike Tepić, te da je Đilasova saradnica, dok je bila na funkciji pokrajinskog sekretara za sport finansirala nepostojeći fitnes klub Filipovića, što je i sam Filipović potvrdio u video izjavi.

  • Bilo je mnogo afera, Filipović je samo jedan deo toga. Potvrdio je ono što smo mi pisali. Tepić je govorila da je ona vlast i da se samo ona pita. Davala je preko šest miliona za projekat Banatskih šora, zatim sedam miliona za projekat „Seks za početnike“ od čega je deo išao za izgradnju privatne kuće. Zabrinut sam, jer je ona samo deo nasilničke politike. Da li je Filipović jedini koji je dobio od nje takvu poruku?, pitao je Milakov.

Mediji su danas preneli da će policija tužilaštvu proslediti svedočenje Novaka Filipovića (40) iz Pančeva, hapšenog početkom marta pod sumnjom da je švercovao 1,4 kilograma marihuane, a koji u iskazu policiji tvrdi da mu je opoziciona političarka Marinika Tepić tražila da obeća da će da “iseli iz Pančeva” pančevačkog novinara Miroslava Miću Milakova.

Da li “iseliti iz Pančeva” znači isto što i šifra Zemunaca “ideš za Kanadu”? Da li je Marinika Tepić podstrekavala Filipovića na ubistvo Milakova i da li je Filipović jedini Marinikin dužnik od kojeg je to tražila?

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije