Jednokratna pomoć: OD DANAS PRIJAVE ZA 100 EVRA, ISPLATA OD PETKA

13/05/2020

OD DANAS PRIJAVE ZA 100 EVRA, ISPLATA OD PETKA

Beograd, 13. Maj 2020
Od danas svi punoletni građani Srbije sa važećom ličnom kartom i prebivalištem u Srbiji moći će da se prijave za pomoć od 100 evra preko sajta Uprave za trezor, rekao je ministar finansija Siniša Mali za RTS.
Siniša Mali je naveo da građani mogu da se prijave putem sajta www.idp.trezor.gov.rs.
“U petak će krenuti sa radom i kol centar. Tada ćemo u medijima objaviti brojeve telefona na koje će građani moći da se prijave”, kazao je Mali u Dnevniku RTS-a.
Ministar finansija je rekao da će isplata za penzionere i građane koji primaju socijalnu pomoć početi u petak i podsetio da oni ne moraju da se prijavljuju, već da novac dobijaju automatski.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Vremenske prilike: Promena vremena, zahlađenje i kiša

Vremenske prilike: Promena vremena, zahlađenje i kiša

Promena vremena, zahlađenje i kiša SRBIJA, 16. april 2024 Danas od sredine dana i dalje povećanje oblačnosti, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Očekuje se vetar umerenog intenziteta, jugozapadni, kasnije popodne u skretanju na umeren i jak...

I sutra sunčano, najviša temperatura do 31 stepen

I sutra sunčano, najviša temperatura do 31 stepen

SRBIJA, 7. april 2024 Sutra će biti pretežno sunčano i toplo vreme, objavio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Očekuje se da će duvati slab vetar, u košavskom području umeren i jak, jugoistočni. Najniža temperatura biće od 4 °C na jugu Srbije, do 15 °C . U...

najnovije

najčitanije