Dunav osiguranje za poljoprivrednike: DOČEKAJTE SUNCE RAŠIRENIH RUKU

29/05/2020

u OGLASI

DOČEKAJTE SUNCE RAŠIRENIH RUKU

Opovo, 29 maj 2020;

Dočekajte sunce raširenih ruku: 10% popusta na osiguranje useva, plodova i životinja do 31.05.2020.

Novo u ponudi: osiguranje od suše za kukuruz, soju i šećernu repu možete zaključiti na teritoriji AP Vojvodina do 1.6.2020.

www.dunav.com

Dunav osiguranje: kao najveća osiguravajuća kuća u zemlji i lider u oblasti novih usluga, znanja i tehnologija osiguranja, imamo posebnu obavezu da agrarnom sektoru, koji je od vitalnog značaja za naš ukupni ekonomski napredak, omogućimo dobar razvoj kroz sigurno i pouzdano osiguranje.

Mi nastojimo da uspešno zaštitimo imovinu svojih osiguranika, njihova domaćinstva, polja i životinje. To ostvarujemo širokim spektrom usluga osiguranja useva, plodova, domaćih, divljih i egzotičnih životinja. Na primer, grad, poplava, oluja, prolećni mraz kod useva i plodova ili bolest i nesrećni slučaj, koji za posledicu imaju uginuće, prinudno klanje ili prinudno ubijanje, kod životinja, predstavljaju ogroman, često nenadoknadiv gubitak. Zato nastojimo da osiguranicima koji koriste ovu uslugu našeg osiguranja omogućimo apsolutnu sigurnost u delatnosti koja je tako nesigurna i podložna rizicima.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

CVEĆARA I DAROTEKA „FENSI NENSI“ ULEPŠAVA VAŠE PROSLAVE

CVEĆARA I DAROTEKA „FENSI NENSI“ ULEPŠAVA VAŠE PROSLAVE

Cvećara i daroteka FENSI NENSI vaše proslave može učiniti još lepšim. Radimo dekoraciju prostora cvećem, balonima, specijalnim efektima, vatromet i suvi led (dim). Za odlazak na proslave naša radnja je pravo mesto da izaberete poklon. Velika ponuda klasičnog i...

najnovije

najčitanije