Elektronske pijace Srbije: ePIJACE REGISTRACIJA ZA POLJOPRIVREDNE PROIZVOĐAČE

13/04/2020

ePIJACE REGISTRACIJA ZA POLJOPRIVREDNE PROIZVOĐAČE

Opovo, 13. april 2020;

Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva pokrenulo je rad platforme https://pijaca.minpolj.gov.rs (Elekotronska Pijaca Srbije), a sve u cilju da omogućimo proizvođačima kvalitetne hrane direktan Kontakt sa potrošačima u gradskim sredinama, širom Srbije. Imajući u vidu trenutnu situaciju I ograničenost kretanja, naša platforma treba da donekle zameni postojeće sisteme distribucije i omogući potencijalnim kupcima lako povezivanje sa proizvođačima.

Dovoljno je uneti WEB adresu https://pijaca.minpolj.gov.rs, zatim kliknuti na kvadratić u donjem desnom uglu “Registracija domaćinstava” (print screen 1), a zatim I kliknuti na “Registracija proizvođača” (print screen 2). Potom treba uneti elementarne podatke: kontakt, proizvodni program, web ili FB prezentacija, sisteme kvaliteta (ako postoje) i lokaciju (uneti na mapi). Procedura oko 5 min.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

najnovije

najčitanije